Категорија производа
Biz bilan bog'lanish


Henan Vimasun Sanoat MChJ,   Ltd   

Tel / Faks: + 86-371-56688917

Mobil: +86 15515596408

Skype:   vmsfurniture@hotmail.com

E-pochta:   sales@vmsfurniture.com

Veb-sayt:   www.vmsfurniture.com

Qo'shish: Milliy Universitet Ilmiy Parki,

Zhengzhou shahri, Henan viloyati, Xitoy. 450000


Дом > Новости > Садржај
Креативно размишљање У канцеларијског намештаја Од ВМСворкс канцеларијског намештаја
Apr 15, 2017

Према одељење за културу, медије и спорт, креативна индустрија намештаја годишње доприносе све више и више на економију земље.


Кинески намештај тржиште у стално развија и иновација, са кинеске индустрије намештаја и занатска удружења оптимиста да ће Индустрија намештај наставити да доприноси брзом развоју кинеске економије.


software-solutions-image.jpg

Тржиште Кинески намештај тренутно доприноси више од 20% у индустрији намештаја широм света. Постоји велики потенцијал за раст у земљи, који захтева подршку свих заинтересованих страна, укључујући владу, посебно у политици који су повољни за индустрију намештаја и занатске.


Приступ земље у многим природним ресурсима обезбеди данак да потпомогну развој у индустрији, кинеску намештај и занатска индустрија запошљава око 8м радника, директно и индиректно.

 

ЦИФФ и сајам Кантона програми за промовисање кинеске намјештаја и занатских производа на међународном тржишту, што је највећи Бизнис-то-бусинесс изложбе у Кини. Положен изложба ЦИФФ, Већина производња намештаја и добављач је направио значајне резултате, а Кантон Сајам другом фразе ускоро ће почети од 23. до 27. априла. Добро дошли у посету нашу фабрику после Сајма кантона.

 

Кантон Сајам ће окупити домаће намештај и занатских играче са тоусандс купаца, дистрибутера и агената из целог света, укључујући и Европу, САД, Блиском Истоку, Аустралији и Азији. Постоје земље су наша главна тржишта извоз, сви ми имамо неке велике клијенте на овим тржиштима, наш мобилни постоље, ормари и канцеларијски ормари најпродаванија у овим земљама. Наши нови дизајн и висок квалитет производа су природни и еколошки исправне са јединственим, представља вештину занатлије је, ово је један од разлога да се ВМСворкс канцеларијски намештај доживљава и луксузни производи и веома пожељно у Европи, Америци, Аустралији. ВМСворкс Мобилни постоље и ормари Тамбоур врата имају велики потенцијал на ширем светском тржишту. ВМСворкс канцеларијски намештај су једна од водећих фурнитруе и занатске производе за Кини тржишту. Истовремено, ВМСворкс ће се наставити развијати нове производе у следеће.

 

Добро дошли да посетите нашу фабрику и контактирајте нас. Хвала вам.