Категорија производа
Biz bilan bog'lanish


Henan Vimasun Sanoat MChJ,   Ltd   

Tel / Faks: + 86-371-56688917

Mobil: +86 15515596408

Skype:   vmsfurniture@hotmail.com

E-pochta:   sales@vmsfurniture.com

Veb-sayt:   www.vmsfurniture.com

Qo'shish: Milliy Universitet Ilmiy Parki,

Zhengzhou shahri, Henan viloyati, Xitoy. 450000


Дом > Новости > Садржај
ВМСwоркс је дизајниран и руиао нови производи
Jan 07, 2017

Молим вас да прегледате наш нови сајт и погледајте најновије вести о вмсwорк. Као најбољи канц. произвођач, ВИМАСУН се развијала, производње, маркетинг канц. челика високог квалитета и нуди разне решења за на велико, малопродајни ланац и неке велике пројекте у домаће и иностране 20 година. ВИМАСУН је да жртвујем своје тржиште руководство и производње стручност да константно прошири на међународном плану, ради као глобалног играча у индустрији намештаја челичних канцеларије и комерцијални стораге системе.


News - VMSworks office furniture, locker, office storage, personal storage, shelves, school furniture-Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

На основу наше техничке јак тим и стручни кадар, спремни смо да развије нове производе, нове технологије, нова техника, тако да увек смо на путу да води посао са да је нови тренд у индустрији намештаја канцеларије.


Лево је један нови производ, који је популаран на тржиштима Аустралије и Новог Зеланда тржишта. Молим контактирајте нас за додатне информације о нама.

До сада, наши производи, као што је наш нормалан производи: уред намештаја, картотеку, ормари, комерцијални намештаја, радном столу, кабинет, Мобиле пиједестала, Мобиле носаии, тамбур врата витрине, ормари, Плантер кутију, Мобиле одвијајуЈединице , торњеви, картицаИндексирај кабинета, канцеларија складишта, канцеларије за складиштење организације, попуњавање Стораге системе,су извезени уТон 50 земаља Европе, Америке, Оцеаниа, фондације Еуроазија омогућавају, западној Азији и Африци и другим азијским земљама. Циљна група укључујеРусија, Аустралија,Турска, Индија, Саудијска Арабија, Уједињени Арапски Емирати, Египат под"појас и путем иницијативе" и неке кључне трговински партнери и купци за извор земље.

News - VMSworks office furniture, locker, office storage, personal storage, shelves, school furniture-Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Следећи: не